Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Τι μάθαμε αυτή την εβδομάδα?


-Ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα αποσύρει την αγωγή του αν ο Λάκης Λαζόπουλος ζητήσει δημόσια «συγγνώμη». Είτε είναι εδώ είτε όχι ο Λάκης πάλι μαζί του ασχολούνται… 17 Φεβρουαρίου πάντως το «Τσαντίρι» «ξαναστήνεται» στην tv.


-Μια χαρά τα πήγε το «Εργαζόμενη γυναίκα» με την Ελένη Ράντου φερνοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στυς ιθύνοντες του ΑΝΤ1, όχι όμως και το «Σόι μου μέσα» που δεν ενθουσίασε! Είναι μήπως θεμα χημείας, γιατί κάτι δεν έδεσε στην… οικογένεια!  

-Ότι ο Χάρης Σιανίδης ερωτεύτηκε (Κάτι έχει το νερό της Μπραζίλ!), ότι ο Γιάννης Γαλάτης πάει για τον τέταρτο γάμο (ευχόμαστε να τους… εκατοστήσει?), ότι ο Μάρκος (Χάρης Ασημακόπουλος) και η Μπέτυ (Ευδοκία Ρουμελιώτη) πέρα από συγκάτοικοι στην "Πολυκατοικία" και αν και έχουν ομοφυλοφιλική σεξουαλική κατεύθυνση θα κάνουν παιδί! Oh tempora, oh mores!!!

-Ότι η Καλομοίρα έχει πλέον δικηγόρο και νιώθει… Big in showbiz!!! Πάντως, και το παιχνίδι της στον Alpha τα πάει μια χαρά. Η ίδια όμως δήλωσε ότι δεν θέλει να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και περιμένει πώς και πώς τώρα που μεγάλωσε να παντρευτεί τον Γιώργο της... (Καλομοίρα όνομα και πράγμα, αφού καταφέρνει να πραγματοποιεί τα όνειρά της χωρίς να θυσιάζει τις αρχές και τις αξίες της! Μπράβο!).  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: